Dit heb je nodig voor het leukste watergevecht

Blog Dit heb je nodig voor het leukste watergevecht

De temperaturen blijven stijgen in Nederland en de zomervakantie komt er weer aan. Dat betekent voor veel mensen dat het tijd is om naar de camping te gaan! Je kunt op de camping allerlei leuke activiteiten doen, zoals een speurtocht, sportdag of een watergevecht. Zeker wanneer het zo warm is als nu, is een watergevecht een uitstekend idee. Ook als je niet op vakantie bent en je een sportveldje of park in de buurt hebt, kun je een watergevecht voor de buurt organiseren. Voor je een watergevecht gaat houden is het belangrijk de goede items in huis te hebben. In dit blogartikel leggen we graag uit welke items dit zijn.

Waterpistolen

Waarschijnlijk is dit het eerste waar je aan dacht toen je de titel van dit blog las. Voor vele liefhebbers van waterpret is dit namelijk een onmisbaar onderdeel van een succesvol watergevecht. Er is tegenwoordig keuze uit veel verschillende modellen, elk waterpistool is weer uniek. Op Top1Toys.nl kun je uit veel verschillende modellen kiezen. Wat ze allemaal kunnen is je vrienden lekker nat maken, dus een waterpistool is al snel goed!

Waterballonnen

Een goede voorraad waterballonnen hoort natuurlijk ook bij een watergevecht. Vul een emmer met ballonnetjes en je hebt zo een heleboel extra munitie tijdens het gevecht. Een waterballon werkt natuurlijk ook heel anders dan een waterpistool, je komt met een ballon vaak verder en je kunt beter mikken.

Een tuinslang

Je zult misschien denken; ‘’Een tuinslang?’’. Ja, een tuinslang kan ook heel goed gebruikt worden tijdens een watergevecht. Vaak heb je op de camping bij jouw plekje een kraantje waar deze slang op aangesloten kan worden. Je kunt de slang zelfs op twee verschillende manieren gebruiken. Je kunt zo je waterpistolen en waterballonnen sneller vullen, maar je kunt er zelf ook mee schieten. Voor je een kraantje gebruikt, is het wel een goed idee om aan de mensen op die plek te vragen of ze het goed vinden dat je hun kraan gebruikt.

Kleding die snel opdroogt

Je kunt natuurlijk zonder shirt een watergevecht houden, maar het is tegenwoordig steeds duidelijker dat zonlicht direct op de huid niet gezond is. Je kunt jezelf uiteraard insmeren, maar vaak wordt de zonnebrand eraf gespoeld door het water tijdens het watergevecht. Daarom is het toch aan te raden om kleding aan die te trekken dat goed ventileert en snel opdroogt als het nat wordt tijdens een watergevecht. Als je kleding zoekt die het meeste voldoet aan deze eisen, kun je het beste kijken naar sportkleding. Tijdens het sporten zweet je sowieso al veel en het is erop gemaakt dat je er hoe dan ook lekker in kunt bewegen. Ook droogt deze kleding snel op omdat het gemaakt is om in te zweten. 

Recente berichten